Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 18.11.2014.
09:50
B. Grujić - Vesti A
Tereza Šofranko (39) iz Mužlje kod Zrenjanina, koja je 16. novembra ranjena u porodičnoj kući svoje bake Katalin (90), puštena je iz bolnice nakon ukazane pomoći. Na Terezu je pijan nasrnuo suprug Paja Šofranko (46) koji je s Terezom u braku 19 godina i s kojom ima ćerku, učenicu srednje medicinske škole u Subotici.
Utorak 18.11.2014.18:41
"Smejao se dok mi je zabijao nož u leđa" "...Moj suprug... poslednjih sedam godina često je pod dejstvom jeftinih rakija...Pokušavala sam da mu pomognem i predlagala lečenje. On je to u nekoliko navrata prihvatio, ali je lako gazio sopstveno obećanje... Prošle godine je čak pokušao da nasrne i na našu ćerku jedinicu... Ovih dana ću podneti tužbu za razvod braka, koju sam i dosad više puta podnosila, ali i povlačila zbog ćerke jer sam imala Pajino obećanje da će se lečiti od alkohola...." ???
Utorak 18.11.2014.18:49
ПОДНОСИЛА И ДО САД ТУЖБУ ЗА РАЗВОД БРАКА....И ПОВЛАЧИЛА ЗБОГ ЋЕРКЕ И МУЖЕВИХ БЕЗБРОЈНИХ БЕСМИСЛЕНИХ ОБЕЋАЊА ДА ЋЕ ПРЕСТАТИ СА ЛОКАЊЕМ......??? Само се питам ко је овдје луд? Колико ли је данас оваквих жалосних судбина жена које саме пристају да буду жртве и буду злостављане и на крају да се и крв пролије...?! Да ли је сва та жртва вриједна због дјеце? НИЈЕ ! Ако у браку не иде све како треба онда боље....ДОБАР РАЗВОД НЕГО ЛОШ БРАК !
Utorak 18.11.2014.19:00
Ја схватам жену, има ту доста утицаја патријахално васпитање, можда није ни запослена? Каже да је размишљала и о одласку у Сигурну женску кућу али 90-год. баку Каталин није мола оставити? СТРАШНО ! Жена је о свима мислила а о себи понајмање....а живот јој се претворио у пакао?! Не могу разумјети ову жену јер је прешла преко мужевог насртања на ћерку..... А није размишљала о томе какав можда пакао ако не и већи проживљава њена ћерка! Живјети у таквом хорор окружењу дјевојци може оставити трауме за цио живот.....
Utorak 18.11.2014.19:09
Можда и многи од вас који ово читате имате проблема у браку, свађате се и пред дјецом не бирате ни псовке ни увреде! А ту су дјеца понајмање крива јер не могу да бирају ни маму ни тату.... Сједните у 4 ока, смогните снаге и расправите проблем људски...покушајте исправити грешке па ако не иде људски се разведите али због заједничке дјеце останите барем људи ако не и пријатељи јер та вас дјеца хтјели ви то признати или не повезују заувјек !!! Не дозвољавајте да се пред дјецом претварате у животиње и бијете, не дозволите себи да ваше дјете брише вашу крв са зида...!!!
Utorak 18.11.2014.19:21
Ово вам пишем као дјете из једног лошег брака...и остала сам љута на мајку јер колико год је била јака за неке друге одлуке животне за ову није имала петљу да се разведе што због родитеља, васпитања, средине и и тадашњег времена! Упркос свему мама је остала у браку, али је зато мени згадила институцију брака за сва времена! Зато су ми овакве теме и више него мучне и овакви трагични исходи више него неразумни и несхватљиви..... ПС: "БУДИМО ЉУДИ УВЈЕК И У БИЛО КОЈОЈ ПРИЛИЦИ...." ПАТРИЈАРХ БЛАЖЕНОПОЧИВШИ ГОСПОДИН ПАВЛЕ
Sreda 19.11.2014.08:07
E to, loša rakija, koju kuvaju od ko zna čega... Čula sam čak verzije da se dodaju stare novine, hleb, kukuruz, kokošji izmet, i naravno šećer, pa ko da ne poludi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)